Om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og parterapeut på EFT-Instituttet i København på en 4-årig godkendt og evidensbaseret uddannelse i Emotionsfokuseret Terapi. Jeg arbejder desuden freelance som jordemoder.

Psykoterapeutuddannelsen blev en kæmpestor personlig oplevelse og udviklingsproces for mig, og jeg elsker at bruge min viden til at skabe et rum, hvor mine klienter kan arbejde trygt med de følelser, der gør deres liv svært og opnå en mærkbar og varig forandring.

Terapien er dit rum, og jeg tager udgangspunkt i det du oplever er svært i dit liv. Jeg arbejder oplevelsesorienteret, hvilket vil sige, at jeg ikke stiller diagnoser, men sammen med dig undersøger problemerne og foreslår interventioner i et tempo, der passer til lige præcis dig.

Jeg har tavshedspligt og modtager regelmæssig supervision og efteruddannelse som fx parterapi og i Somatic Experience, en specialisering i at arbejde med traumer. Jeg er desuden i gang med en international godkendt certificering i Emotionsfokuseret Terapi.

Jeg har skrevet syv romaner, som alle er udkommet på Politikens Forlag. De første seks har jeg skrevet sammen med min mand, Ole Tornbjerg.

Den seneste, En nat i august udkom i foråret 2023. Det er en roman, som er delvist baseret på mine egne oplevelser som ganske ung jordemoder og om at vende tilbage til jordemoderfaget.

Jeg bor i København, er gift for anden gang og har tre voksne børn og et barnebarn.